Theaterorgels


Na het succes van de gratis pijporgels voor Hauptwerk, wil ik op deze website ook aandacht schenken aan de theater-orgels, die inmiddels ook zijn verschenen. Zo kun je al een hele tijd via de website van Milan Digital Audio, diverse theater-orgels kopen. En is er ook al een hele tijd gratis, een compleet theater-orgel te downloaden wat je onafankelijk van Hauptwerk kunt bespelen.

De onderstaande 2 orgels hebben niks met Hauptwerk te maken! Het zijn zelfstandig werkende programma's.

Download hier het Miditzer style 216 ver 0.881 theater-orgel. Dit is een volledige versie.

Miditzer 216

Download hier het Miditzer style 260SP theater-orgel. Deze is 60 dagen geldig.

Miditzer 260 SP


Vanaf 27 april 2010 is er ook een heus compleet theater-orgel gratis te downloaden van ParaMount Organ Works via Hauptwerk 3, met maar liefst 3 klavieren en volledig pedaal en natuurlijk de normale toeters en bellen die normaal ook op zo'n type orgel zitten. Zo op het eerste gezicht klinkt het orgel niet verkeerd en kun je bv met de fluiten aardig uit de voeten. Hier een plaatje van het orgel

Paramount 310 theater-orgel

Zoals wel te zien is op het plaatje een echt compleet orgel.

Hier kun je het orgel downloaden

Download hier het Parmount 310 theater-orgel. (Klik op 1, zoek daarna op de website van Hauptwerk naar Paramount organ works en klik op download)


Op deze pagina is ook nog een mp3tje te downloaden met een demo van dit orgel in aktie.

Nieuwe suggesties zijn natuurlijk welkom en zal ik plaatsen als ze iets toevoegen aan de huidige theater-orgels die hier zijn te vinden. Natuurlijk worden ook zelfstandige versies (stand-alone versies) geplaatst.

Google

Hauptwerk