Hartelijk welkom op de website voor Hauptwerk Virtuele pijporgels maar ook Myorgan/Grandorgue v02. Voor beginnende en gevorderde gebruikers.


Speeltafel getekend met SketchUP 2019

Sinds mei 2009 ben ik in bezit van een Haupwerk 4 speeltafel/console met ingebouwde pc en touchscreen. Hiervan wil ik op deze website diverse informatie - en natuurlijk mijn eigen ervaringen - delen via het internet. Op deze website staat inmiddels de informatie van Myorgan 1.06, Grand orgue V0.2 en Hauptwerk t/m versie 4. Natuurlijk is het altijd mogelijk om info toe te voegen of (een) linksuggestie(s) te doen. Ik zal proberen deze suggestie(s), na controle zo snel mogelijk toe te voegen aan deze website. De informatie die op deze website staat kan inmiddels verouderd of zelf achterhaald zijn.

Ik ga informatie alleen aanpassen als dit echt nodig is. Om een voorbeeld te noemen: ik gebruik inmiddels zelf niet meer Myorgan of Grandorgue, maar laat het de info hierover wel op deze website staan. Mede omdat hier nog steeds heel veel vraag naar is. De kennis die ik er van heb kan mensen triggeren om er ook mee te beginnen en dat is inmiddels al diverse keren gebeurt!. Het feit is namelijk dat als je een keer begint met Hauptwerk: kun je er niet meer afblijven en wil je meer!

Lubbert Schenk, voor het laatst geupdated klik hier....

wordpress visitor