Help bij de website

Allereerst:

Aan de linkerkant staan registerplaatjes die na aanklikken openen in het rechterscherm. Verwijzingen naar websites, openen in een nieuw scherm. De trekregisters bovenaan de website openen ook na aanklikken in het rechterscherm. Deze heb ik speciaal bovenaan geplaatst om er extra aandacht aan te geven.


Ook staan onderaan de naamplaatjes nog links naar email, bij vragen kunt u/jij altijd even een emailtje sturen, ik zal dan zo snel mogelijk proberen hierop te reageren. Geen vraag is mij te dom...! Soms komt het wel eens voor dat een simpele vraag meer tijd nodig heeft, dit zal ik dan in eerste instantie ook mailen.Ik heb zelf alle tijd genomen om alles uit te zoeken of via internet op te zoeken. De gemiddelde Hauptwerk-gebruikers wil orgelspelen en zich niet verder in laten met software problemen. Ook staan hier links naar de free-versies van Hauptwerk 4 en Grand Orgue.

Bij het aanklikken van de monitor opent Hauptwerk.com in een nieuw scherm.

De opzet van deze website is: dat naar aanleiding van vragen van Hauptwerk-gebruikers nadat ik deze heb beantwoord, ik deze vragen ga beantwoorden via deze website. Ik heb natuurlijk zelf ook wel eens vragen en die probeer ik dan meteen ook mee te nemen. In principe kopieer ik niks van andere website's, waarom zou ik! Ik zoek het liever zelf uit zodat ik ook begrijp wat ik schrijf. Een ander punt van mijzelf is dat ik soms schrijf u of jij, gezien het feit dat zo wel jongeren als ouderen gebruik maken van deze website kan ik niet altijd iets aangeven met u of alleen met jij. Ik probeer zoveel mogelijk deze woorden te mijden, maar dat lukt me niet altijd. U/jij kunt dus lezen als er u staat ook gewoon jij en als er jij staat ook u!

Deze website is nog in ontwikkeling maar al wel in een ver gevorderd stadium, er kan dus nog wel wijzigingen voorkomen. Op het moment dat het nodig is zal ik ook items erschrijven of van de wesbite halen. Voor suggesties: schroom niet maar mail ze door!


Ter info:
De pagina's voor Hauptwerk 1/Myorgan en Hauptwerk 3 stonden eerst opzichzelf. Vandaar dat ik daar toen ook 2 aparte logo's voor had gemaakt, daar deze pagina's toen alle info over het desbetreffende versienummer bevatten. Deze pagina's zijn inmiddels verwerkt in de complete website.Hauptwerk

Update: 30-04-2013
Update: 25-02-2014